Investeer mee in de
toekomst van de nieuwe
generatie

Steun De Wijkwieg

Elk kind verdient een veilig wiegje! Met uw actie – groot of klein – maakt u het mogelijk dat het kind zoveel mogelijk kwetsbare baby’s een kansrijke start krijgen. Doe mee aan een bestaande actie of bedenk zelf een actie en haal zoveel mogelijk sponsorgeld op. Natuurlijk helpt Stichting de Wijkwieg u graag bij uw actie.

Sponsoring in geld

De Wijkwieg is 365 dagen per jaar geopend en is erop gericht om binnen een zo korte mogelijke tijd de juiste hulp te bieden aan moeder en kind zodat zij uiteindelijk zelfstandig samen een mooie toekomst tegemoet gaan.

Om dat mogelijk te maken is uw hulp nodig. U kunt zich voorstellen dat kosten voor energie, apparatuur, verzekeringen, onderhoud en beheer voor deze opvang per jaar aanzienlijk zijn.

U kunt helpen door sponsor te worden. Met uw bijdrage maakt u het mogelijk dat deze kinderen een veilig start kunnen maken, met hun moeder dichtbij. Dat is belangrijk voor ouder én kind.

Giftenaftrek in de vennootschapsbelasting
Gift als bedrijfskosten

Sponsoring in natura

Stichting De Wijkwieg biedt zorg en ondersteuning aan moeders die tijdelijk professionele hulpverlening nodig hebben. (Aanstaande) moeders verblijven tijdelijk met hun kindje in de Wijkwieg.

U kunt meehelpen om de kosten van De Wijkwieg laat te houden door uw producten en/of diensten aan ons te doneren.

 

Bedrijf in actie

Naast intensieve professionele hulpverlening voor onze cliënten is een ‘uitje’ of activiteit vaak erg helpend. Dankzij uw donatie is het mogelijk om ook op informele wijze een stukje liefde en zorg te bieden aan onze cliënten.

In actie komen kan op veel verschillende manieren. Wij helpen u graag.