Heutink doneert ruim € 4000.- aan stichting De Wijkwieg

Medewerkers Heutink Groep maandenlang in beweging voor het goede doel

Heutink Groep bestaat 100 jaar en gedurende dit jaar heeft de organisatie daar op verschillende manieren bij stilgestaan. In maart 2021 ging- ter ere van het 100-jarige bestaan van Heutink- het interne sport- en beweegevenement onder de noemer ‘Tandje er bij met Boele’ (genoemd naar de mascotte Bever Boele) van start.

Maandenlang fietsten, renden en wandelden de medewerkers (met partners) wat af, onder begeleiding van ervaren coaches en voedingsdeskundigen. Ieder bewogen uur leverde €10.- op voor het goede doel, waaronder Plastic Soup Foundation en Trees for all . Ook de medewerkers mochten een doel aandragen en zo droeg Jennita Post ook het doel Stichting de Wijkwieg aan, waaraan Heutink ruim € 4000.- doneert voor aan het aanschaffen van basisspullen voor moeder en kind, het financieren van de nodige hulpverlening en het mogelijk maken van activiteiten.

Op 8 en 9 juli was het tijd voor de slotfinale waarbij de medewerkers zich 24 uur lang langs bouwprojecten van bouwbedrijf én ontwikkelaar Heutink Groep voortbewogen. Dit bracht ze onder meer naar Amsterdam, Lelystad, Dronten, Almere en Genemuiden