Voor ondernemers

Sponsoring in geld

De Wijkwieg is 365 dagen per jaar geopend en is erop gericht om binnen een zo korte mogelijke tijd de juiste hulp te bieden aan moeder en kind zodat zij uiteindelijk zelfstandig samen een mooie toekomst tegemoet gaan.

Om dat mogelijk te maken is uw hulp nodig. U kunt zich voorstellen dat kosten voor energie, apparatuur, verzekeringen, onderhoud en beheer voor deze opvang per jaar aanzienlijk zijn.

U kunt helpen door sponsor te worden. Met uw bijdrage maakt u het mogelijk dat deze kinderen een veilig start kunnen maken, met hun moeder dichtbij. Dat is belangrijk voor ouder én kind.

  • Giftenaftrek in de vennootschapsbelasting
  • Gift als bedrijfskosten

Sponsoring in natura

Stichting De Wijkwieg biedt zorg en ondersteuning aan moeders die tijdelijk niet in staat zijn om voor hun eigen kind te zorgen. Vele moeders logeren dus met hun kindje in de Wijkwieg.

Om al deze moeders te kunnen laten logeren is uw hulp nodig. U kunt meehelpen om de kosten van De Wijkwieg laat te houden door uw producten en/of diensten aan ons te doneren.

U kunt zich voorstellen dat voor alle gasten die tegelijkertijd in de Wijkwieg verblijven, veel nodig is. Denk aan schoonmaakmiddelen, wc-papier, luiers, koffie en thee en frisdrank. Ook onderhoud en veiligheid zijn kostbaar. Met sponsoring in natura draagt u bij aan een veilig thuis voor tientallen moeders per jaar.

Bedrijf in actie

Kom samen met uw collega’s in actie! Een teamuitje waar gezamenlijk een goed doel wordt gesteund, verbindt, maar het geeft ook voldoening!

In actie komen kan op veel verschillende manieren. Wij helpen u graag.

...
" "Investeer mee in de toekomst van de nieuwe generatie" "