Vrijwilligerscoördinator

Stichting De Wijkwieg is een uniek moederkindhuis met een uniek zorgconcept, met als doel zoveel mogelijk kinderen een kansrijke toekomst te geven en onnodige scheiden van moeder en kind te voorkomen.

Voor de dagelijkse praktisch zaken worden onze cliënten 24/7 bijgestaan door een team van gepassioneerde en enthousiaste vrijwilligers. De professionele hulpverlening is de taak van ons zorgteam.

Wij zijn op zoek naar een vrijwilligerscoördinator, die onze visie deelt, en het eerste aanspreekpunt wordt voor onze vrijwilligers en stagiaires.

Functieomschrijving

Als vrijwilligerscoördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor onze vrijwilligers en stagiaires. Je houdt je bezig met het werven, selecteren, binden en inroosteren van onze vrijwilligers. Tevens draag je zorg voor het beleid rondom vrijwilligers en stagiaires en zie je toe op de uitvoering van dit beleid. Je faciliteert en ondersteunt collega’s bij administratieve zaken en het maken van de roosters voor het professionele zorgteam. Je bent medeverantwoordelijk voor de bezetting en planning, voor (scholings)activiteiten van medewerkers en vrijwilligers en ondersteunt het management met secretariële taken. Je neemt initiatieven voor een doelgerichte 24/7 bezetting, continuïteit en kwaliteit van het vrijwilligerswerk binnen De Wijkwieg.

Jouw kwaliteiten

  • MBO werk- en denkniveau in de richting van sociaal werk en/of administratieve werkzaamheden
  • Kennis van ontwikkelingen, wet- & regelgeving met betrekking tot vrijwilligerswerk en de inzet van informele zorg is een pré
  • Een echte verbinder en netwerker met veel sociale vaardigheden
  • Onmisbaar is je flexibiliteit in werkuren ook buiten kantoortijden, op feestdagen en in de weekenden.

Wij bieden

  • Een uitdagende functie voor 24 uur per week
  • Salariëring conform Cao Jeugdzorg;
  • Een fijne werkomgeving in een gezellig informeel team;

Contact

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag voor 15 juni 2023 jouw CV en motivatiebrief via de mail op info@wijkwieg.nl

...