Steun ons

Bekijk de campagnefilm:

Een kind kán niet zonder zijn moeder. En niet zonder u. Met uw actie – groot of klein – maakt u het mogelijk dat het zijn moeder dichtbij heeft. Doe mee aan een bestaande actie of bedenk zelf een actie en haal zoveel mogelijk sponsorgeld op. Natuurlijk helpt Stichting de Wijkwieg u graag bij uw actie.

…binnenkort meer!

Sponsoring in geld

De Wijkwieg is 365 dagen per jaar geopend en is erop gericht om binnen een zo korte mogelijke tijd de juiste hulp te bieden aan moeder en kind zodat zij uiteindelijk zelfstandig samen een mooie toekomst tegemoet gaan.

Om dat mogelijk te maken is uw hulp nodig. U kunt zich voorstellen dat kosten voor energie, apparatuur, verzekeringen, onderhoud en beheer voor deze opvang per jaar aanzienlijk zijn.

U kunt helpen door sponsor te worden. Met uw bijdrage maakt u het mogelijk dat deze kinderen een veilig start kunnen maken, met hun moeder dichtbij. Dat is belangrijk voor ouder én kind.

  • Giftenaftrek in de vennootschapsbelasting
  • Gift als bedrijfskosten

Sponsoring in natura

Stichting De Wijkwieg biedt zorg en ondersteuning aan moeders die tijdelijk niet in staat zijn om voor hun eigen kind te zorgen. Vele moeders logeren dus met hun kindje in de Wijkwieg.

Om al deze moeders te kunnen laten logeren is uw hulp nodig. U kunt meehelpen om de kosten van De Wijkwieg laat te houden door uw producten en/of diensten aan ons te doneren.

U kunt zich voorstellen dat voor alle gasten die tegelijkertijd in de Wijkwieg verblijven, veel nodig is. Denk aan schoonmaakmiddelen, wc-papier, luiers, koffie en thee en frisdrank. Ook onderhoud en veiligheid zijn kostbaar. Met sponsoring in natura draagt u bij aan een veilig thuis voor tientallen moeders per jaar.

Bedrijf in actie

Kom samen met uw collega’s in actie! Een teamuitje waar gezamenlijk een goed doel wordt gesteund, verbindt, maar het geeft ook voldoening!

Wil u Stichting De Wijkwieg  steunen? Vraag gratis een sponsorpakket voor meer informatie. 

Zonder de belangeloze inzet van vrijwilligers zou Stichting De Wijkwieg niet kunnen bestaan. Zonder hen geen veilig thuis voor deze moeders. Zeven dagen per week, 365 dagen per jaar gaat de Wijkwieg open. Vrijwilligers zijn dus onmisbaar!

Wat doet een vrijwilliger

Een vrijwilliger is een soort ‘buddy’ voor de moeder en een belangrijke brug richting professionele hulpverlening. Je helpt jonge kwetsbare vrouwen in raad én daad, zodat deze moeders een veilige hechtingsrelatie op kunnen bouwen met hun baby. Op een respectvolle wijze sta je een moeder bij in praktische en huiselijke taken in hun weg naar een zelfstandige toekomst. Een vrijwilliger is minimaal 21 jaar, beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, staat open voor andere levensbeschouwingen en onderschrijft de doelstelling en visie van de stichting. Iedere vrijwilliger dient een verklaring omtrent goed gedrag (VOG) te kunnen overleggen.

Vrijwilliger worden? Meld u aan via info@wijkwieg.nl

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Bericht

Bedrag €*Stichting De Wijkwieg