Locatie

Locatie

Het doel is om een opvang locatie te beginnen op een goed bereikbare plek, voor zowel hulpverleners, vrijwilligers als hulpzoekenden. Hierdoor is ook een verbinding met het openbaar vervoer op loopafstand gewenst. Daarnaast is het zeer wenselijk dat ook belangrijke voorzieningen dichtbij zijn. Denk bijvoorbeeld aan het consultatiebureau, huisarts en winkels. Kortom, een goed bereikbare plek, voor zowel hulpzoekenden als vrijwilligers en hulpverleners!

De levens van deze jonge vrouwen zijn vaak hectisch en complex. Een huiselijke, rustige omgeving is daarom gewenst. Het is immers de basis voor het starten met het zoeken naar oplossingen en mogelijkheden voor de problematiek waarin zij verkeren. Het Hervormd Wijkgebouw aan de Julianastraat te Genemuiden is hiervoor een geschikte locatie. Het pand staat momenteel leeg en biedt voldoende ruimte en mogelijkheden om ingericht te worden als opvang locatie.

Bekijk een impressie van het pand ยป

Alle noodzakelijke voorzieningen zijn op loopafstand. De locatie is gelegen in het centrum van Genemuiden. Rondom het huis zijn een groot aantal voorzieningen op loopafstand bereikbaar:

01. Huisarts (50 m)
02. Verloskundige (150 m)
03. Bibliotheek (100 m)
04. Fysiotherapeut en fitnesscentrum (80 m)
05. Supermarkten (800 m)
06. Supermarkt (50-300 m)
07. Diverse winkels (300 m)
08. Markt op dinsdagen (50 m)