Huiskamer medewerker(s) (vakantiekracht)

Stichting De Wijkwieg is een uniek moederkindhuis met een uniek zorgconcept, met als doel zoveel mogelijk kinderen een kansrijke toekomst te geven en onnodige scheiden van moeder en kind te voorkomen.

Voor de dagelijkse praktisch zaken worden onze cliënten 24/7 bijgestaan door een team van gepassioneerde en enthousiaste vrijwilligers. De professionele hulpverlening is de taak van ons zorgteam.

Als huiskamer medewerker ben je het aanspreekpunt in de huiskamer. Je ondersteunt cliënten in dagelijkse praktische zaken en begeleidt huishoudelijke taken en voert ze uit. Daarnaast maak je een praatje met cliënten of doe je een activiteit met ze. Je signaleert en rapporteert tijdens je diensten en bent voornamelijk aanwezig op de groep in de verschillende woonkamers.

Voor deze functie zoeken wij vakantiekrachten voor de volgende periode en aantal uren:

  • 17 juli t/m 4 september 2023 voor ca 32 uur per week
  • Minimale leeftijd 21 jaar
  • Ervaring en opleiding in social work vereist
  • Je staat sterk in je schoenen en hebt pedagogische vaardigheden om de veiligheid en ondersteuning van onze cliënten te kunnen garanderen
  • Onmisbaar is je flexibiliteit in werkuren ook buiten kantoortijden, tijdens nachtelijke uren en in de weekenden
  • Salariëring conform Cao Jeugdzorg

Contact

Ben jij deze zomer beschikbaar? Dan is dit een geweldige kans om een onvergetelijke ervaring op te doen met onze moeders en baby’s in een informele werkomgeving met fijne collega’s. Graag ontvangen we jouw motivatiebrief via de mail op info@wijkwieg.nl.

...